Netflix obnovio The Witcher seriju za drugu sezonu, produkcija počinje početkom 2020. godine

Netflix obnovio The Witcher seriju za drugu sezonu, produkcija počinje početkom 2020. godine

Dok svi još uvijek grijemo dlanove i čekamo da The Witcher serija napokon dođe na Netflix platformu, kompanija je uvjerena u kvalitet, te je obnovila seriju za drugu sezonu. Na Twitter profilu Netflix US piše:

“Geraltova avantura je samo početak… The Witcher je obnovljen za drugu sezonu!”

Produkcija na drugoj sezoni The Witcher serije počinje početkom iduće godine u Londonu, a 8-epizodna druga sezona na Netflixu bi trebala biti dostupna tek 2021. godine. Prva sezona The Witcher serije počinje već 20. decembra, a uključuje glumce poput Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer) i Freya Allan (Ciri).

Jedna stvar koja nije poznata jeste dužina samih epizoda. Netflix će vrlo vjerovatno sačekati lansiranje prve sezone kako bi se odlučili na dalje korake za narednu sezonu. Sve u svemu, nema sumnje da Netflix očekuje da The Witcher donese veliku gledanost kao najpopularniji serijali svih vremena, poput The Walking Dead i Game of Thrones.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.