Sve što znamo do sad o ‘World of Warcraft: Shadowlands’

Sve što znamo do sad o ‘World of Warcraft: Shadowlands’

Imamo prve informacije o novom WoW nastavku imena “Shadowlands”. O čemu se zapravo radi? Ko to živi u sjeni? I šta ćemo mi raditi tamo?

Tijekom ceremonije za otvaranje BlizzCon-a 2019, objavljeni su mnogi detalji o sljedećem nastavku World of Warcraft serijala. Serijal se nastavlja u „Shadowlands-u“, tj zemlji sjene. Ovo su carstva mrtvih duša u Azerotu. Nakon pobjede nad Bolvarom na Icecrownu, Sylvanas rastvara dio svijeta, i stvara pristup Shadowlandsu.

Šta nas onda čeka u Shadowlandsu?

Sylvanas je središnji dio ekspanzije, gdje će njezin plan da bude razotkriven, a postoji pet novih područja:
– Bastion, područje blistavih polja
– Maldraxxus, zona grubih bojišta
– Ardenweald, mjesto vječnog sumraka
– Revendreth, područje puno impresivnih tvrđava
– Strašni zaljev u kojem je najviše zlih duša.

Igrači se mogu pridružiti jednom od 4 pakta (frakcije u sjeni). Svaki pakt donosi vještine i kampanju specifične za svoju klasu. “Prokleti toranj” postaje mjesto visoke vrijednosti za ekspanziju. Ovdje bi uvijek trebalo biti novih avanturističkih susreta (predpostavljam world questovi, zone bossovi i slično). Pandare i saveznički narodi mogu postati DKs aka “vitezovi smrti” pod vodstvom Bolvara Fordragona. Ova ekspanzija također donosi redizajn svih klasa.

Kakvi paktovi postoje? Pakti zauzimaju važan dio Shadowlands-a. Igrači se mogu pridružiti jednom od 4 pakta, iskusiti određenu kampanju i steći nove vještine. Shadowlands donosi sljedeća četiri pakta koja će igračima biti na raspolaganju:

– Kirijci (sa sjedištem u Bastionu): Dužnost i čast su u fokusu, prate i štite duše koje prolaze iz carstva smrtnika u sjenama.
– Nightfae (žive u Ardenwealdu): Oni osiguravaju da duhovi prirode mogu dovršiti svoj ciklus i ponovno se roditi, što pokušava spriječiti nekoliko sila.
– Venthyr (žive u Revendrethu): Ova stvorenja žive u gotičkom carstvu i hrane se dušama posebno ponosnih ili uzaludnih ličnosti.
– Necro lordsi (žive na Maldraxxusu): Necro lordsi stvaraju ogromnu mrtvu vojsku koja je prva linija odbrane Shadowlands-a. Ko traži slavu u borbi, kod necro lordsa je dobro došao.

Šta nam još dolazi u novoj ekspanziji, ostaje da vidimo u narednim mjesecima.

 

DIPF pa3oT

DIPF pa3oT

Casual streamer koji je ljubitelj Blizzarda, Riota i svih Call of Duty serijala.