‘PUBG Mobile’ Payload igrivi mod dodaje helikoptere i zračno bombardovanje

‘PUBG Mobile’ Payload igrivi mod dodaje helikoptere i zračno bombardovanje

PUBG na mobilnim uređajima postaje još napetiji sa novim Payload modom koji donosi helikoptere, zračne napade, te mogućnost vraćanja suigrača u igru. Tako sad možete letjeti i napadati druge igreča helikopterima dok se oni brane sa raketnim bacačima, kao i minigun naoružanjem.

PUBG Mobile isto tako posuđuje jednu vrlo dobru stvar od Electronic Artsovog Apex Legendsa, a to je opcija da vratite suigrače u trenutni meč. Ovaj sistem radi na istom principu kao i u Apexu, suigrača vraćate u borbu tako što donesete njegovu ID karticu do jednog od tornjeva na mapi.

Ukoliko ste fan The Walking Dead univerzuma, možete do 8. novembra pokupiti skin za Rick Grimesa. Payload igrivi mod također donosi par promjena za mobilnu verziju igre, ali je i dalje maksimalno fokusiran na “ratovanje” na zemlji. Ova nova nadogradnja vas sasvim sigurno neće natjerati da igrate mobilnu verziju igre, ali je svakako dobro došla za igrače koji aktivno igraju (može se sasvim sigurno reći) uskraćenu verziju ove popularne igre.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.