Bethesda se nada da su igrači spremni platiti $100 godišnje za privatne servere u ‘Fallout 76’

Bethesda se nada da su igrači spremni platiti $100 godišnje za privatne servere u ‘Fallout 76’

Kao što u naslovu stoji, Bethesda se nada da su Fallout 76 igrači spremni plaćati dodatne mjesečne pretplate kako bi dobili svoj privatni sadržaj u igri. Developer je lansirao pretplatu Fallout 1st koja nudi nekoliko ekskluzivnih pogodnosti i ostalih stvarčica za pretplatu od $100 godišnje ili $13 mjesečno. Najvažnije od svega je da članovi ove pretplate mogu stvoriti privatne servere za njih i do sedam drugih igrača.

Na ovaj način se igrači ne moraju brinuti da će im u svijet ulaziti drugi igrači koji su spremni da sve unište. Prijatelji nekog ko plaća pretplatu se na ovaj način mogu pridružiti privatnom svijetu bez pretplate, tako da je jedna pretplata sasvim dovoljna za jednu grupu prijatelja.

Vlasnici pretplate će također dobiti neograničen kapacitet crafting elemenata, kao i Survival Tent koji služi za fast travel bilo gdje na mapi. Ako su kozmetika i skinovi nešto što rado koristite, svaki mjeseč igrači će na raspolaganju imati 1,650 atoma (Atoms – igrina valuta), members-only armor i paket ekskluzivnih emotikona, kao i ikonica. Svi atomi koji skupite iz scrapbox resursa će i dalje biti dostupni na vašem računu ukoliko prekinete samu pretplatu.

Ova pretplata i nije toliko skupa kad se malo bolje pogleda. Hostanje privatnog servera bi sasvim sigurno koštalo dosta više za jednu ovakvu igru nego što pretplata košta. Bethesda je također odgodila svoje veliko Wastelanders proširenje za Fallout 76, a čini se da dolazi tek negdje u drugom mjesecu 2020. godine.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.