Čini se da nam Blizzard donosi čak 4 nova naslova

Čini se da nam Blizzard donosi čak 4 nova naslova

Blizzard Entertainment predstavit će 1. novembra nove igre na ceremoniji otvaranja BlizzCon-a 2019 – a unaprijed postoje (kao i obično) brojne glasine o mogućim najavama.

Pored sljedeće ekspanzije za World of WarCraft, koja se opet može okrenuti poznatom protivniku s dalekog ledenog sjevera, ovaj put vjerojatno ne može proći bez serijala Diablo. Artbook koji bi se trebao pojaviti poslije Blizzcon-a 2019 slučajno je spomenuo Splash art za Diablo 4 tako da nam je to već sigurna vijest za nadolazeći Diablo 4. Igrač Overwatcha i Streamer Metro također je komentirao da je njegov “pouzdan” izvor također spremao razgovor za Diablo 4 na predstojećem BlizzCon-u. A pored toga, predstavit će se i Diablo 2 Remastered. Što se tiče glasina od strane Metro-a i prošle godine su imali nekim slučajem sve tačne informacije.

Također je izjavio da će Overwatch 2 biti predstavljen na događaju nakon kratkog filma u kojem će glumiti Mei, Tracer, Winston i Genji (mlađi). Drugi dio će ponuditi i PvE  i PvP. Novi Shooter uključivat će sistem napretka koji se temelji na razini vašeg levela. Kad se dostignu određene razine, novi perkovi / efekti se otključavaju, što može promijeniti sposobnosti heroja – kao primjer da imamo impulsnu bombu Tracera, koja u nadograđenom stanju može preskočiti na sve protivnike u blizini. Hoće li ovaj sistem biti namijenjen isključivo za PvE, ostaje za vidjeti.

Blizzard Entertainment još ništa nije službeno potvrdio. Ali iz svih glasina i ostalih infomarija koje kruže internetom, možemo reći da nam zasigurno dolazi dosta noviteta.

twitter (Metro)

DIPF pa3oT

DIPF pa3oT

Casual streamer koji je ljubitelj Blizzarda, Riota i svih Call of Duty serijala.