PDXCON konferencija je gotova, a evo šta je sve najavljeno

PDXCON konferencija je gotova, a evo šta je sve najavljeno

Na PDXCON (Paradox Interactive konferenciji) je bilo zaniljivih vijesti i najava u prethodnih par dana. Jedan od najiščekivanijih projekata pomenute kompanije je definitivno Crusader Kings 3, ali na konferenciji je najavljeno nekoliko novih igara te pregršt ekspanzija i nadogradnji za već postojeće igre. Iako je u centru pažnje Crusader Kings 3, također imamo i nastavak Sruviving Mars igre koja nosi naziv Surviving the Aftermath i već je u otvorenom testiranju dostupna na “policama” Epic Games-a. Još nekih od naslova su: Battletech: Heavy Metal, Age of Wonders: Planetfall – Revelations, Stellaris: Federations, Hearts of Iron 4: La Resistance i Prison Architect: Psych Ward.

Postoji još jedna igra koju su najavili za 2021. godinu i za koju su iznimno zanimali publiku, a to je Vampire: The Masquerade – Swansong. To je igra Big Bad Wolf studija u partnerstvu sa Paradox Interactive koja se temelji na igri The Council. Dakle, u igri ćete moći da upravljate sa tri lika, odnosno tri vampira različitih vrsta pomoću kojih ćete se upustiti u avanturu istraživanja ubistava, zavjera i drugih misterija. Prošlogodišnja igra Big Bad Wolf studija, The Council, se temeljila na izrazito mnogo dijaloga i naracija što nije isključeno i za navedeni naslov koji nam dolazi 2021. godine. Ali se iskreno nadamo da ćemo uz same misterije i avanture dobiti malo više i akcije kako bi se u potpunosti uživili u samu priču igre.

Ne propustite svakako pogledati i druge naslove iz Paradox Interactive-a i pronaći nešto što će zadovoljiti vaš ukus trošenja slobodnog vremena ili ćete poželjeti napraviti slobodno vrijeme da se okušate u nekim od pomenutih nadolazećih naslova.

DIPF Paradox

DIPF Paradox

You are reading the biography of Paradox the first of his name, breaker of rules and limits, the millennial-born, ultimate gamer, Counter-Strike hater, mother of posts and father of Rocket League.