Svako oružje u ‘Call of Duty: Modern Warfare’ nam donosi i do 100 kamuflažnih skinova koji će igrači moći otključati

Svako oružje u ‘Call of Duty: Modern Warfare’ nam donosi i do 100 kamuflažnih skinova koji će igrači moći otključati

Activision je ranije podijelio novu vijest na svom službenom blogu u kojem je detaljno prikazano kako će izgledati progresija napredovanja likova u Call of Duty: Modern Warfare.

Kao dio same objave, Activision je također podijelio dodatne informacije u vezi sa napredovanjem oružja koje ranije nisu bile poznate. Slično kao i u prethodnim igrama, oružje u Modern Warfare-u ima svoje nivoe. Jedna od zanimljivih informacija koje su spomenute na blogu su kamuflaže i njihova brojnost. Kako je navedeno, svako oružje u Modern Warfare-u će imati po stotinu kamuflaža, što će ovu Call of Duty igru učiniti igrom sa najviše kamuflaža u historiji ovog dugogodišnjeg serijala.

“Napredovanje oružja vam otkljkučava osnovnu kamuflažu za specifično oružje. Nakon otključavanja, otvara se komplet izazova za datu kamuflažu, što vam omogućava da zaradite set novih i raznobojnih kamuflaža u okviru kamuflažnog kompleta za to oružje. Uz to, otključavanja vam donose nagrade u obliku XP-a.” – Activision

Sa svakim oružjem koje nam donosi u prosjeku oko 50 dodataka i sa preko 100 kamuflažnih skinova, možemo sa sigurnošću reći da fanove ovog serijala ove godine očekuje pregršt sadržaja, a govorimo tek o prvoj sezoni same igre. Activision je potvrdio da igra neće imati microstransakcije, nego battle pass pakete, te vremenski ograničene sezone.

DIPF GOLDZEN

DIPF GOLDZEN

Content kreator za DIPF Balkan Gaming Community i veliki PCMR geek.