Twitch korisnici se sad mogu pretplatiti omiljenim streamerima direktno iz iOS aplikacije

Twitch korisnici se sad mogu pretplatiti omiljenim streamerima direktno iz iOS aplikacije

Jedan od najvećih nedostataka Twitch aplikacije na mobilnih platformama jeste sasvim sigurno mogućnost pretplate direktno iz aplikacije. Twitch korisnici na iOS platformi od sad se mogu pretplatiti omiljenim streamerima direktno iz mobilne aplikacije. Da, još jedna stvar koja će kasniti na Android uređajima zbog Googleove politike i nezainteresovanosti.

No, pretplate će raditi malo drugačije na iOS-u nego na drugim platformama gdje je Twitch dostupan. Ono što ćete morati uraditi jeste kupiti iOS Sub Token kroz samu aplikaciju koji će vam omogućiti da se na mjesec dana pretplatite omiljenom streameru sa Tier 1 pretplatom.

iOS Sub Token će biti nešto malo skuplji od direktne pretplate na Twitch desktop platformi zbog App Store naknade. Ovo znači da će svaka pretplata putem mobilne Twitch aplikacije na iOS-u koštati $5.99 umjesto regularnih $4.99. Ttrenunto je također aktivna promocija gdje za cijenu od $8.99 dobijate dva takva tokena do kraja mjeseca. Izgleda da Twitch Prime pretplata (bar trenutno) nije dostupna u iOS aplikaciji.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.