Da li Fortnite dobija veliku nadogradnju za 11. sezonu?

Da li Fortnite dobija veliku nadogradnju za 11. sezonu?

Najpopularnija igra iz Epic Gamesa, Fortnite, u zadnje vrijeme doživljava velike oscilacije po pitanju broja igrača i sam izdavač svakako želi da stabilizira situaciju među svojom publikom na što bolji i mogući način, a po svemu sudeći će za 11. sezonu dobiti još jednu veliku nadogradnju. Iako još uvijek nema apsolutno nikakvih službenih najava, i igrači se drže u potpunoj neizvijesnosti, dogodio se ispad na Italijanskoj verziji App Store-a gdje su prikazane fotografije iz nadolazeće nadogradnje. Na fotografijama su prikazane neke novine koje igrače vjerovatno očekuju u narednoj verzij igre koja nosi naziv Fortnite Chapter 2.

Ono što igrači najviše priželjkuju je, sa sigurnošću možemo reći, nova mapa/mape, a jedna takva krasi fotografiju koja je nakratko bila u javnosti i nedugo nakon toga je uklonjena sa App Store-a. Osim nove mape, mogu se primijetiti i “brodovi”, odnosno neki vid istih, tu je i svjetionik te još nekoliko novih skinova za vašeg lika u igri. Sami “brodovi” bi mogli da sugerišu na to da od sljedeće sezone postoji mogućnost da se u igru dodaju i upotrebljiva vozila. Na Redditu su se pojavile mnoge teorije o tome da li je to ustvari nova mapa ili samo nadogradnja za već postojeću, ali vjerujemo kako Epic Games ima bar malo smisla za inovacije u igri jer su ih njihovi glavni konkurenti, Apex Legens i PUBG, pretekli u mnogim stvarima.

Kako do sada nigdje službeno nije najavljena nova nadogradnja/verzija igre, njen sadržaj niti datum, svi željno iščekuju kraj tekuće sezone kako bi se što bolje pripremili za iznenađenja, a sigurno i osvježenja koja ih očekuju u novoj nadogradnji/verziji igre.

DIPF Paradox

DIPF Paradox

You are reading the biography of Paradox the first of his name, breaker of rules and limits, the millennial-born, ultimate gamer, Counter-Strike hater, mother of posts and father of Rocket League.