‘Solo Mode’ se vraća u Apex Legends i to 15. oktobra u novom ‘Fight or Fright’ događaju inspirisanog sa ‘Noći vještica’

‘Solo Mode’ se vraća u Apex Legends i to 15. oktobra u novom ‘Fight or Fright’ događaju inspirisanog sa ‘Noći vještica’

Ne treba da vam bude žao ukoliko ste propustili kratkotrajni Apex Legends solo mod, on vraća se uskoro i to za Noć vještica. Respawn Entertainment je najavio da će igra dobiti događaj po imenu “Fight or Fright” koji će trajati u periodu između 15. oktobra i 5. novembra ove godine. Ovaj događaj također donosi i Shadowfall igrivi mod gdje će se 35 igrača boriti u noćnoj verziji Kings Canjyon mape.

Shadowfall mode donosi potpuno novi način igranja, tako će svi oni koji “umru” se vratiti u igru sa unaprijeđenim “melee” napadima, a deset preživjelih će se boriti da se ukrcaju na avion za evakuaciju dok ih horda mrtvih prati u stopu. Apex Legends će također dobiti nove kozmetičke predmete za specifične karaktere, a ukoliko otključate sve Fight or Fright iteme (svih 24), dobiti ćete Lifeline Heirloom set potpuno besplatno. Svi kozmetički predmeti će biti inspirisani sa temom “Noć vještica.”

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.