AMC potvrdio da je The Walking Dead obnovljen za 11. sezonu

AMC potvrdio da je The Walking Dead obnovljen za 11. sezonu

Ni deseta sezona The Walking Deada nije kako treba počela, a AMC je već potvrdio da je serija obnovljena za 11. sezonu. Važno napomenuti je da je deseta sezona ovog popularnog serijala počela danas, a prema svemu sudeći AMC je sasvim sigurno zadovoljan sa “performansom” premijere, pa su odlučili da nakon što se prva epizoda završi odmah objave zvaničnu informaciju. Ovaj potez ne bi trebao da je iznenađujući, s obzirom da je AMC već najavio da ima desetogodišnji plan za The Walking Dead.

Na putu je i treća The Walking Dead serija koja počinje nekad na proljeće 2020. godine, a Fear the Walking Dead je također obnovljen za 6. i vrlo vjerovatno po svemu sudeći svoju posljednju sezonu. Veliki dio fanova franšize nije zadovoljna sa rebootom koji se dogodio nakon treće sezone, tako da čisto sumnjam da će AMC ulagati trud i investicije u već gotovo mrtav projekat. Fear the Walking Dead se nastavlja sa svojom šestom sezonom otprilike dvije sedmice nakon što se deseta sezona The Walking Deada završi.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.