Imamo trailer za još jednu, treću u nizu The Walking Dead seriju

Imamo trailer za još jednu, treću u nizu The Walking Dead seriju

The Walking Dead je sasvim sigurno jedna od onih franšiza koje su tu da ostanu još dugo vremena. Iako je većina fanova koji su The Walking Dead seriju gledali prije pet i više godina prestala aktivno da prati samu seriju, isti ti fanovi ne mogu da odole a da ne prate šta se tačno dešava sa nekad njima možda i omiljenom serijom. Nakon što se The Walking Dead pokrenuo na svim cilindrima, dobili smo i drugu The Walking Dead seriju pod imenom Fear the Walking Dead koja je bila dosta kvalitetna i uspješna prve tri sezone.

Većina gledaoca nije zadovoljna sa četvrtom i petom sezonom Fear The Walking Deada iz raloga što je Scott M. Gimple preuzeo sve što ima veze sa The Walking Dead brendom u svoje ruke, te bukvalno uništio drugu najveću zombi seriju u zadnjih deset godina. Tako je Fear the Walking Dead, jedna serija sa velikim potencijalom iz prve tri sezone doživila potpuni reboot sa četvrtom sezonom i postala jedna od najgorih stvari koje trenutno možete gledati na TV-u.

Da stvar bude još gora, AMC (vlasnik prava za The Walking Dead) trenutno radi na trećoj The Walking Dead seriji, kao i tri The Walking Dead filma koji nam stižu narednih godina. Nema sumnje da je AMC uvidio prazninu u kvaliteti i broju serija namijenjenih tinejdžerima, pa će sasvim sigurno sa trećim serijalom pokušati da popuni i tu prazninu. Trailer za treću The Walking Dead seriju možete pogledati ispod, a ona nam stiže nekad na proljeće 2020. godine.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.