A Year Of Rain je nova strateška RTS igra iz Daedalic Entertainmenta

A Year Of Rain je nova strateška RTS igra iz Daedalic Entertainmenta

Novi serijal Daedalic Entertainment-a, A Year Rain će krenuti u rani pristup (early access) na Steam platformu 6. novembra ove godine. Strateška igra u stvarnom vremenu (RTS) stavlja u prvi plan jedinice Teamwork i Hero – i iz priloženog video priloga možemo reći da jako podsjeća na WarCraft 3.

I co-op kampanje i način rada na mreži (online) i izvan nje dizajnirani su za tim od dva igrača. Osim toga, drugi online i offline načini igre prilagođeni su timovima za dvije osobe. Klasični 2v2 način “Skirmish” razvijen je za natjecateljske partije. U ‘Protiv svih kvota’, dva pojedinačna heroja moraju se obraniti od dvije veće vojske.

Kratki opis serijala: “Neplodno okruženje nudi malo resursa protiv kojih se teško boriti. Jedino što stanovnici svijeta znaju je borba za preživljavanje i bubnjevi rata. Dva prijatelja – paladin jutarnjeg sunca i sin jedne moćne familije moraju učiniti sve kako bi oblikovali bolju budućnost i svoj otpor, kako bi prekinuli mrtvi ciklus i unijeli mir u ratom razorene zemlje, kojemu se smatraju izloženi, bilo onima koji ne dijele svoju ideju o civilizaciji, bilo onima koji su neumorni i čija borba traje vječno. “

DIPF pa3oT

DIPF pa3oT

Casual streamer koji je ljubitelj Blizzarda, Riota i svih Call of Duty serijala.