Uber Copter prevoz do JFK aeredroma biti će dostupan 7. oktobra, a 8-minutni let koštati će $200

Uber Copter prevoz do JFK aeredroma biti će dostupan 7. oktobra, a 8-minutni let koštati će $200

Uber Copter je servis koji će vas pomoću helikoptera prebaciti do JFK aeredroma u najbrže mogućem vremenskom roku. Kompanija već neko vrijeme testira plan prevoza putnika pomoću helikoptera na razne lokacije, a 7. oktobra ove godine će Uber Copter biti dostupan za još veći broj putnika. Dakle, ukoliko vam je dosadno u životu baš na dan kad trebate imati let sa JFK aeredroma, svoje jutro, podne ili veče možete učiniti nezaboranim iskustvom.

U zavisnosti od zainteresovanosti, 8-minutni let Uberovim Copterom će vas koštati od $200 do $225. Na prvi pogled je ovo dosta novca za let između Manhattana i Queensa. Kakogod, to je ono najbolje što možete očekivati od jednog potpuno novog serivsa. Prema istraživanjima Reutersa, jednom od njihovih novinara je trebalo oko 70 minuta da se odvezu iz kancelarije u srednjem Manhattanu do JFK aeredroma. Ali, to je zbog toga što je putnik morao da koristi nekoliko Uber prevoza do i sa mjesta polijetanja i slijetanja helikoptera. Za sada, Uber Copter servis ima samo jedan helipad u blizini State Island Ferryja, ali taj broj kompanija uskoro očekuje da bude znatno veći.

Uber planira da lansira Uber Air u Los Angelesu, Dallasu i Melbourneu 2023. godine.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.