Zaigrajte Sonyjeve najveće ekskluzive na PC-u za samo $9.99 mjesečno

Zaigrajte Sonyjeve najveće ekskluzive na PC-u za samo $9.99 mjesečno

Sony je najavio da će  pretplatničku cijenu za PlayStation Now servis smanjiti sa dosadašnjih $19.99/mjesečno na $9.99/mjesečno. Tako će pretplata za četiri mjeseca sad koštati $24.99, dok će godišnja pretplata koštati $59.99, umjesto dosadašnjih $99.99. Slične promjene cijena dolaze i za Evropu, Japan i Ujedinjeno Kraljevstvo. Sony nudi PlayStation Now pretplatu još od 2015. godine pomoću koje možete zaigrati preko 700 igara.

O PlayStation Now servisu se ne može govoriti, a da se ne spomenu drugi slični servisi poput Xbox Game Pass, EA Access, Uplay+, Apple Arcade koji su svojim agresivno niskim cijenama natjerali Sony da smanji pretplatničku cijenu za svoj PlayStation Now servis.

Pomoću ove pretplate trenutno možete zaigarti God of War, Uncharted 4: A Thief’s End, inFamous Second Son i druge PlayStation ekskluzive na vašem PC-u. No, ovi naslovi će biti dostupni putem PlayStation Now pretplate samo do januara iduće godine. Sony je također potvrdio da će svakog mjeseca nadograđivati ponudu igara sa novim i najtraženijim naslovima koji će također biti dostupni na kratko vrijeme, ali dovoljno dugo da ih odigrate.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.