Atarijev VCS će nuditi ‘hiljade’ retro igara putem mjesečne pretplate

Atarijev VCS će nuditi ‘hiljade’ retro igara putem mjesečne pretplate

Atarijev VCS je odgođen na još nekoliko mjeseci, ali sva ta odgađanja su tu iz jednog razloga, a taj razlog je da se pripremi što veći broj igara za ovu platformu. Atari također priprema ekskluzivni pretplatnički servis putem kojeg će vam nuditi kompletnu Atarijevu listu od 300 i više igara, kao i “hiljade” retro igara sa drugih platformi. Neke od igara sa drugih platformi uključuje velike naslove sa Nintendo 64 i Neo Geo platformi.

Ovaj servis će također imati globalne takmičarkse liste, kao i socijalne izazove, a sve to sa podrškom za klasične i moderne kontrolere. Ukoliko volite igre igrati na raznim platformama, Antstream Arcade servis će vam nuditi i tu opciju, i to ukoliko već posjedujete VCS račun i pretplatu.

VCS verzija Antstream Arcadea će koštati $10/mjesečno ili $96/godišnje sa pristupom kompletnoj kolekciji od više “hiljada” igara. Da, ovo je još jedan pretplatnički servis koji ćete morati plaćati ukoliko budete dovoljno nostalgični da ponovo zaigrate neke od najvećih hitova iz svog djetinstva.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.