Microsoft Flight Simulator 2020 donosi foto-realističan okoliš koji je gotovo identičan stvarnom životu

Microsoft Flight Simulator 2020 donosi foto-realističan okoliš koji je gotovo identičan stvarnom životu

Microsoft Flight Simulator 2020 mogao bi da bude jedna od najljepših, ako ne i najljepša video igara do sad. Fanovi serijala vjerovatno i dalje slave nakon vijesti da Microsoft iz mrtvih vraća jednu od omiljenih franšiza za mnoge. Iako se očekivalo da bi Microsoft Flight Simulator 2020 mogao imati sasvim solidnu grafiku, foto-realističnom okolišu se svakako niko nije nadao. Novi ‘Discovery’ serijal prikazivanja igre počinje već idući mjesec, gdje će biti prikazan dobar dio igre kroz epizodični serijal.

Microsoft nije ciljao samo na detalje koji se nalaze u blizini “kamere” samog igrača, nego i na sve one sitne detalje koji se nalaze u daljini. Pogledom na sami teaser prve epizode Discovery serijala može se zaključiti da je foto-realizam sa novim nastavkom ovog serijala podignut na veoma zavidan nivo. Kada biste pogledali video snimak iz stvarnog života, i video snimak iz Microsoft Flight Simulator 2020, vrlo vjerovatno ne biste mogli odrediti šta je stvarnost, a šta video igra. To potvrđuje i teaser za Discovery serijal koji možete pogledati ispod, i to u 4K rezoluciji.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.