Čini se da Red Dead Redemption 2 stiže na PC i next-gen konzole

Čini se da Red Dead Redemption 2 stiže na PC i next-gen konzole

Približavamo se godini dana od izlaska popularnog Red Dead Redemption 2 koji je izašao za Xbox One i PS4. PC verzija igre još uvijek nije službeno potvrđena. Međutim, postoji rastuća planina dokaza koja sugerira da igra ipak dolazi na PC. Sada se mlin za glasine ponovo vrti, jer je u Australiji na uvid dana nova verzija ove igre.

Još u augustu, Rockstar je podnio novu verziju Red Dead Redemption 2 Australijskom odboru za klasifikaciju. Međutim, u pokušaju maskiranja same igre, aplikacija je podnešena pod kodnim imenom ‘Bonaire’. Pošto se zna da Rockstar nema u razvoju niti će izdati igru zvanu Bonaire, aplikacija je odbijena. Studio je ponovo podnio aplikaciju pod imenom Red Dead Redemption 2, koja je odobrena i navedana kao zasebna od originalnog izdanja konzola.

U prijavi nije specifično navedena PC verzija igre, ali s tim da je igra već dostupna i klasificirana za Xbox One i PS4, ovo znači da nova prijava ukazuje na to da igra dolazi na drugu platformu. Postoje neke sugestije da je nova prijava vezana za Google Stadia streaming servis, ali servis još uvjek nije najavljen za Australiju, tako da možemo isključiti tu mogućnost. Također je vrijedno napomenuti da je Rockstar nedavno izdao svoj vlastiti Launcher za igre, koji je izgledao kao premijerna postava za Red Dead Redemption 2. Da ne spominjemo sve ostale dokaze koji su se pojavili u posljednjih godinu dana.

DIPF GHOST

DIPF GHOST

Content Creator DIPF Balkan Gaming Communityja, veliki fan Middle-Earth video igara i Lord of The Rings filmova.