Session: Skateboard-Simulation pušten je u early access

Session: Skateboard-Simulation pušten je u early access

Skateboard simulacija iz kanadskog Crea-ture Studios pokrenuta je 17. septembra 2019 u Early Access na Steam-u, gdje će se zajedno sa zajednicom okupiti za šest do dvanaest mjeseci. Cijena same igre je 16,79 eura, koja će se neprekidno podizati tijekom razvijanja. Korisničke recenzije su “vrlo pozitivne”, a trenutno 80% od 962 recenzije su pozitivne.

Ovaj naslov je također najavljen za Xbox One (čije se izdavanje očekuje  u oktobru ove godine) opisan je na sljedeći način:

“Inspirirani zlatnim vremenom skejtbordinga s početka 90-ih i 2000-ih, naučite što zaista znači skateboarding: nevjerojatan sport u kojem isključivo kreativnost je važna a i uspjeh je moguć samo upornošću, napornim radom i malo ludila. “

Fanovi Arcade igara ovdje nemaju ama nikakvu šansu, tj.: “Nema mjesta button masheru!” Oba sticka kontroliraju ravnotežu svakog stopala što bi trebalo pružiti dodatne poteškoće kod izvođenja specijalnih trikova. New York bi trebao biti napravljen po uzoru na mjeru 1:1, s prolaznim područjima koja će se usredotočiti na Donji Manhattan – uključujući Brooklyn Banks i područje oko Wall Streeta. Nakon skejtanja vaš video možete dodatno dorađivati u video editoru koji će doći uz samu igru.

 

DIPF pa3oT

DIPF pa3oT

Casual streamer koji je ljubitelj Blizzarda, Riota i svih Call of Duty serijala.