Apple TV Plus stiže 1. novembra sa mjesečnom pretplatom od $4.99

Apple TV Plus stiže 1. novembra sa mjesečnom pretplatom od $4.99

Appleov nadolazeći streaming servis imena Apple TV Plus biti će dostupan 1. novembra sa pretplatničkom cijenom od $4.99 mjesečno. Ovaj mjesečni paket također uključuje family access (Appleov sistem podjele servisa sa porodicom). Kupovinom novog iPhone, iPad ili Apple TV uređaja ćete dobiti pristup Apple TV Plus streaming servisu potpuno besplatno na godinu dana. Odlična prilika za one koji žele preći u Apple ekosistem, ili za one koji svoj mobilni ljubimac žele nadograditi na nešto modernije.

Apple će pomoću svog sistema podjele ‘family access’ dati priliku da podijelite svoju mjesečnu pretplatu sa do šest članova vaše porodice. Oni koji se odluče da svoj novac potroše na jedan od gore već navedenih novih Appleovih uređaja će imati tri mjeseca vremena sa početkom od 1. novembra da aktiviraju svoju besplatnu godišnju Apple TV Plus pretplatu.

Sa cijenom od $4.99, Apple TV Plus je najjeftinija streaming platforma među najvećim provajderima u svijetu. Netflixov najpopularniji plan košta $12.99, a Disney+ koji nam stiže 12. novembra će koštati $6.99 mjesečno. Jedini problem sa Apple TV Plus streaming servisom je taj što će servis biti lansiran sa samo par glavnih serijala, čija će se ponuda mjesečno proširivati. Neke od glavnih serijala uključuje Reese Witherspoon i Jennifer Anistonin The Morning Show, te Hailee Steinfeldinu drama seriju sa imenom Dickinson.

Ova ponuda je jasno dosta manja od onoga što vam trenutno Netflix nudi, ali se Apple TV Plus čini kao dosta bolja opcija kad se uzme u obzir da je ovo samo početak za Appleov novi streaming servis, te da će se ponuda svakog mjeseca proširivati.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.