DICE otkazao planirani 5v5 mod za Battlefield 5

DICE otkazao planirani 5v5 mod za Battlefield 5

Iz DICE-a je potvđeno da je planirani 5v5 mod za Battlefield 5 otkazan. Ne treba zaboraviti da je DICE prirpemao i reklamirao ovaj mod zadnjih godinu dana, a plan je bio proširenje Battlefield franšize na eSports scenu.

Ryan McArthur, producent za Battlefield 5 potvrdio je da je novi 5v5 mod otkazan kako bi se tim fokusirao na neke druge probleme i popravku istih za kojim igrači “plaču” već neko vrijeme.

“Trenutno je sav fokus na dodavanju novih stvari u igru, što nas je forsiralo da otkažemo putanju ka planovima koje smo prvobitno zamislili. Taj plan je bio izdavanje 5v5 kompetitivnog moda. Prekidanje razvoja ovog moda je bila teška odluka, ali je od vitalnog značaja kako bismo ispravili greške koje su trenutno u igri. Kakogod, i dalje ćemo težiti ka tome da u Battlefield donesemo kompetiivni mod. Želimo da zajedno sa igračima radimo na poboljšanju i unaprijeđenju ove igre.”

DICE je objavio tzv. ‘survey’ na svom Redditu gdje su postavili pitanje igračima šta oni kao igrači same igre žele da vide u samoj igri. Biti će ovo bez sumnje težak period za Battlefield i DICE, s obzirom da je Activision potvrdio da će Call of Duty: Modern Warfare imati bitke sa preko 100 igrača kada bude izašao.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.