Najavljena besplatna No Man’s Sky: Beyond ekspanzija koja donosi online mod

Najavljena besplatna No Man’s Sky: Beyond ekspanzija koja donosi online mod

Hello Games i 505 Games su najavili No Man’s Sky: Beyond, novi paket za No Man’s Sky za koji tvrde da je najveća nadogradnja do sad za ovu igru. Beyond nadogradnja bi trebala da sadrži tri velike ekspanzije kao jednu veliku nadogradnju.

Direktno nakon prošlogodišnje No Man’s Sky Next nadogradnje, Beyond paket donosi i No Man’s Sky Online mod, kao prvi dodatni sadržaj za naredno veliko proširenje. NMS Online obećava potpuno novi užitak za sve igrače, te developeri kažu kako je ovo nešto što je oduvijek trebalo da bude dio igre.

“Ovo je velika stvar koja će da poveže igrače kao nikad do sad, ali mi ne želimo da No Man’s Sky ultimativno bude MMO igra – online mod neće tražiti nikakav vid pretplate, niti će imati ikakve microtransakcije, te će biti dostupan za sve trenutno vlasnike igre.” -Sean Murray, kreator No Man’s Sky

Više detalja o samoj ekspanziji ‘Beyond’ nije poznato, što znači da sama jedna ovako velika nadogradnja još uvijek nije dovršena.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pj_cY1Aypm4&w=560&h=315]

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.