Sniper Elite V2 Remastered nam stiže ove godine; službena najava za Sniper Elite 5 spremna za 2020. godinu

Sniper Elite V2 Remastered nam stiže ove godine; službena najava za Sniper Elite 5 spremna za 2020. godinu

Rebellion se pohvalio sa informacijom da trenutno u razvoju imaju ni manje ni više nego četiri nove Sniper Elite igre. Istovremeno su najavili i Sniper Elite V2 Remastered, prerađenu i poboljšanu verziju igre iz 2012. godine sa unaprijeđenom grafikom, podrškom za 4K rezoluciju, te HDR.

Sniper Elite V2 Remastered nam stiže na PC, PlayStation 4, te Xbox One i Nintendo Switch (bez 4K podrške) konzole kasnije ove godine. Uz sami remaster u igru će biti dodano dosta manjih detalja koji bi igru trebali učiniti dosta drugačijom od originala. Multiplayer mod će ovaj put biti proširen na 16 igrača sa novim igrivim likovima te podrškom za tzv. photo mode.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ryiJUrKw7Cw&w=560&h=315]

Dobro je vidjeti da sve više izdavača zapravo želi da unaprijedi neke od svojih velikih igara, mada jedina stvar koja ovdje nema logike jeste ta da izdaju remaster igre koja nije zapravo toliko ostarila. Bolja investicija bi bila kompletan remake prvog dijela Sniper Elite igre.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.