Čini se da Sony svim igračima odobrava povrat novca za Anthem, bez ikakvih dodatnih pitanja

Čini se da Sony svim igračima odobrava povrat novca za Anthem, bez ikakvih dodatnih pitanja

Jedan nezadovoljni Anthem igrač je na samoj Reddit stranici ove igre “ispuhao” svoje nezadovoljstvo o samoj igri. Vjerovatno ste već upoznati sa činjenicom da većina igrača na svim platformama ima probleme sa rušenjem same igre, a ponajviše na PlayStation 4 i Xbox One konzolama. Neki od igrača su iskusili probleme ne samo da im se sama igra sruši, nego da se kompletna konzola ugasi tokom igranja.

Bilo kako bilo, velike su šanse da se svakim naglim gašenjem konzole ista i ošteti, što nikako ne ide u prilog samim igračima, a ni Sonyju koji bi morao sve te konzole da zamijeni za nove, naravno, ukoliko sama garancija na konzolu i dalje traje.

Sad kad je većina detalja razjašnjena, čini se da Sony vrši povrat novca za Anthem svakom igraču koji to zatraži. Da, povrat novca bez ikakvih dokaza ili postavljenih pitanja. S obzirom da jedan Sony ovo ne radi tako često, jedina igra pored Anthema za koju su prihvatali povrat novca bez ikakvih dodatnih detalja jeste No Man’s Sky.

Naravno, nije sve tako sivo. Većina Anthem igrača nema apsolutno nikakvih problema sa igrom. Pitanje je samo koliko će konzola da strada i prestane sa radom, ako se ovakvi problemi nastave dešavati.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.