Logitech u prodaju vraća svoj legendarni MX518 Gaming Mouse

Logitech u prodaju vraća svoj legendarni MX518 Gaming Mouse

Gaming legenda se ponovo rodila! Možda je ovo dokaz da klasik uvijek ostaje klasik, bez obzira na sve. Iz Logitecha je potvrđeno da u prodaju vraćaju legendarni MX518 miš koji je prvenstveno izašao 2005. godine i prodao se u oko 16.4 miliona primjeraka. Od kako je prestala sama proizvodnja ovog modela, fanovi su tražiti i tražili da se ovaj miš vrati iz mrtvih.

Redizajnirana verzija samog Logitech MX518 miša je identična onoj iz 2005. godine sa malo izmjenjenim materijalima i novom bojom zvanom “Nightfall.” Miš će imati 8 tipki koje ćete imati priliku da podesite kako vam duša želi, te dolazi sa onboard memorijom za pohranu vaših specifično podešenih profila.

Unutrašnjost samog miša je zamijenjena potpuno modernom tehnologijom što ovaj miš ujedno čini i klasičnim mišem iznenađenja. Što se tehničke strane tiče, miš će posjedovati Logitechov Hero 16K senzor bez bilo kakvih čuda za mouse acceleration i mouse smoothing. Ovaj senzor također ne posjeduje nikakve dodatne filtere, te dolazi sa DPI podešavanjima od 100 – 16,000.

Službena video najava:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MBWZp0ud1nA&w=560&h=315]

U Logitech MX518 će također biti dodan 32-bit ARM čip koji će omogućiti 1ms odziv. Ukoliko želite da nabavite ovaj legendarni hardver kao nadograđenu i poboljšanu verziju i provjerite zbog čega je upravo ovaj model toliko poznat, možete ga ovdje prednaručiti za $59.99.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.