Resident Evil 2 ‘topless Claire’ mod je napokon dostupan za preuzimanje

Resident Evil 2 ‘topless Claire’ mod je napokon dostupan za preuzimanje

Stigao nam je prvi ‘golišavi’ mod za Capcom-ov Resident Evil 2. Igrači same igre napokon imaju priliku da ostvare svoj san i gledaju Claire Redfield u potpuno novom izdanju.

Moram priznati da sam iznenađen sa tim da je sami topless model za Claire odrađen i razrađen do najsitnijeg detalja. Sasvim je jasno da modovi podižu PC verzije igara na novi nivo. Sva zasluga za ovaj mod pripada ExpandWong-u koji je omogućio igračima da iskuse Resident Evil 2 i Claire-inu avanturu kao nikad do sad.

Ovaj mod se vrlo jednsotavno instalira i samim odabirom military outfit-a, Claire  na gornjem dijelu tijela neće imati apsolutno ništa. Ispod možete pogledati i kako to izgleda:

46184036255_164df4c123_o-censoredIstu sliku bez cenzure možete pogledati ovdje. [NSFW]


46184036255_164df4c123_q-censoredIstu sliku bez cenzure možete pogledati ovdje. [NSFW]


Kako to izgleda u akciji, pogledajte u kratkom video klipu ispod:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TaEpG8dNOcM&w=560&h=315]

*Ukoliko video bude uklonjen sa YouTube-a, istom možete pristupiti ovdje.


Ovaj mod je aktivan i potpuno funkcionalan kako tokom gameplaya tako i tokom samih cutscena. Kao što se sa slika da zaključiti, ovaj mod je potpuno detaljno odrađen i posjeduje sve grafičke efekte od dinamičnog osvjetljenja do sitnih detalja kao što su kapi kiše koje se realistično “kapaju” sa Clairinog tijela.

Mod možete preuzeti i isprobati ovdje.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.