Burnoutov duševni nasljednik Dangerous Driving nam dolazi u aprilu kao Epic Games Store ekskluziva

Burnoutov duševni nasljednik Dangerous Driving nam dolazi u aprilu kao Epic Games Store ekskluziva

Burnoutov duševni nasljednih Dangerous Driving nam stiže 9. aprila 2019. godine, potvrdio je developer Three Fields Entertainment.

Dva kreatora koja su radila na originalnim Burnout igrama su zajedno na kormilu produkcije ove igre za koju većina smatra da je nasljednik Burnout serijala. Dangerous Driving obećava klasične utrke slične onim iz Burnout serijala kada to još uvijek nije bila open-world igra.

Dangerous Driving će imati 30 staza koje će se protezati kroz sedam specifičnih lokacija. Svaka od njih bi trebala da donese raznovrsne igrive modove protiv samih botova, tj. AI vozača ili protiv stvarnih ljudi putem online moda. Svi igrivi modovi liče na one koji su bili dostupni u Burnout Revenge-u, uključujući Eliminator, Takedown i Road Rage modove.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k3XX1B7Heb8&w=560&h=315]

Da zaključimo vijest sa lošim vijestima, a koju ste već i vidjeli u samom imenu ove vijesti. Da, ovo je još jedna prisiljena Epic Games Store ekskluziva na koju je bijesna PC publika. Dangerous Driving nam također stiže i na PlayStation 4, Xbox One i naravno PC.

DIPF EZIO

DIPF EZIO

Vlasnik DIPF Balkan Gaming Communityja, samostalni softver developer i veliki fan svega što ima veze sa The Walking Dead univerzumom.